Linda's Life
 
 

Publicaties

The Dance Studio Ricardo Sibelo


Fotoreportage

Ricardo Sibelo wint EVO Kunst & Cultuurprijs 2010, Zoetermeer

 

    

Postiljon, 18 november 2010                        AD Zoetermeer, 16 november 2010


Slideshow van de Ricardo Sibelo Dansgroep in de

Cantiamo Operette "Im weissen Rössl"

30 oktober 2009

Foto's zijn te vinden in:


Foto's van de Wijkestafette Meerzicht 6 juni 2009 (Middag)

zijn te vinden in:


Foto's van de dansgroep

in de operette Gräfin Máriza zijn te vinden in:

Dansgroep_Ricardo_Sibelo_in_Grafin_Mariza_2008


Foto's van de Uitmarkt 2008 zijn te vinden in:

Uitmarkt_2008_Ricardo_Sibelo_en_Burgemeester_Waaijer

Burgemeester Waaijer lovend over Culturele aanbod Zoetermeer

Foto/PR:L.Galle

Burgemeester Waaijer opent finale op de Uitmarkt

Dat er in de stad Zoetermeer veel artistieke mensen wonen was afgelopen zaterdag te zien en horen op de vijfde culturele Uitmarkt. Na de opening door burgemeester Waaijer ging de Uitmarkt van start. Op het Marktplein stonden veel kramen waar informatie over de Zoetermeerse verenigingen vergaard kon worden, die zich bezighouden met cultuur en podiumkunsten. Optredens door diverse gezelschappen op de podium van het Marktplein zorgden voor een goed beeld van het culturele aanbod in Zoetermeer. Voor iedere smaak was iets te vinden. De spreekstalmeesters wisselden elkaar af en kondigden de artiesten aan. Zo namen burgemeester Waaijer, Ricardo Sibelo en Jack van Dam ieder een deel van het aankondigen voor hun rekening. Men kon genieten van verschillende genres. Zo waren er optredens van kinder-, en mannen-, dames-, operette- en popkoren. Ook wat betreft toneel, musical en twirling was voldoende te zien. Veel dans werd op het grote podium gebracht. Nieuw dit jaar, was de finale die gezamenlijk door verschillende deelnemers onder leiding van Ricardo Sibelo werd uitgevoerd.  Mede door de gunstige weersomstandigheden en het hoge aanbod aan cultuur is de Uitmarkt weer een stralend evenement geworden.


Postiljon-online

22-9-2008

Burgemeester_Waaijer_Opent_finale_Uitmarkt_sept_2008_Postiljononline


 

Foto's van de Open Dag 2008 zijn te vinden in:


Open Dag op Nieuws.nl

Open-dag-DSRS-2008-Nieuws.nl

Zoetermeer in beeld

Open-dag-DSRS-2008-Zoeterrmeer-in-beeld


Open Dag The Dance Studio Ricardo Sibelo

Zondag 7 september staan de deuren open van The Dance Studio Ricardo Sibelo voor de jaarlijkse Open Dag. De bezoekers kunnen demonstraties van de leerlingen bijwonen en actief meedoen. Op het programma staan o.a. klassiek ballet, jazzdance, trashjazz, streetdance, tap- en breakdance, algemene dansvorming en kidsshow. Ricardo Sibelo heeft als eerste Surinaams-Nederlandse acteurdanser in grote musicals als West Side Story, Bubblin’ Brown Sugar en Guys and Dolls gestaan op Broadway en London West End. Ricardo geeft zijn ervaringen en knowhow vakbekwaam en enthousiast door aan zijn leerlingen. Na een druk en succesvol jaar start met de Open Dag een nieuw en swingend seizoen. De demonstraties vinden plaats tussen 11:00 en 17:00 uur. Jong en oud is welkom op de Open Dag. The Dance Studio Ricardo Sibelo vindt u op de Zegwaartseweg 46A in Zoetermeer, 079-3431700,  www.ricardosibelo.nl. Foto/PR: L.Galle

PR-Opendag-2008-Ricardo-Sibelo

 Zoetermeer FM "Hallo Zoetermeer"

PR-Hallo-Zoetermeer


Foto's 

van het bezoek aan

Bolshoi's Zwanenmeer, Carre

20 juli 2008 zijn geplaatst in:

Klik op bovenstaande link:

 

Leerlingen-Sibelo-naar-Bolshoi-juli-2008

Leerlingen van Ricardo Sibelo bezoeken Bolshoi’s Zwanenmeer. (Foto/PR: L.Galle)

Dance Studio Ricardo Sibelo naar Bolshoi’s Zwanenmeer

Ricardo Sibelo heeft met zijn leerlingen van The Dance Studio het dansseizoen feestelijk en in stijl afgesloten. In het kader van het Cultuurbereik 2008 werd de balletvoorstelling het Zwanenmeer van het Russische Bolshoi gezelschap bezocht. De dansschool had dit seizoen naast de lessen, weer een vol en spectaculair programma. Het was druk op de dansschool met onder andere de Open Dag en de kerstshow “De Legende van Dasturico”. Buiten de dansschool waren er bijdragen aan de Open Atelierdagen in de Baztille en de Culturele Uitmarkt in het Stadshart. Ricardo’s leerlingen gaven acte de présence bij de opening van Fieke Hordijk’s expositie “Alles is beweging…” en ook tijdens het songfestival van het CKC ontbraken de dansers van Ricardo niet. Op de wijkestafettes en de opening van het Toprosarium in Rokkeveen werd ook weer menig keer de show gestolen. Het was een echt feestseizoen met de nominatie van Ricardo voor de Kunst en Cultuurprijs en de viering van zijn 35-jarig jubileum als danser, choreograaf en acteur. Ter afsluiting van het drukke dansseizoen werden de leerlingen met hun ouders uitgenodigd om van het Zwanenmeer te genieten. Onder leiding van Ricardo vertrok een touringcarbus bij de Zoetermeerse Dance Studio met een groep van 40 man naar het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Het Zwanenmeer is een echt klassiek ballet geproduceerd door Joeri Grigorovitsj van het Russische Bolshoi Gezelschap uit Moskou. De muziek van Tsjaikovski werd uitgevoerd door het Orkest van het Bolshoi Theater. Van het zwanensprookje is een psychologisch drama gemaakt, dat zich afspeelt in de verbeelding van prins Siegfried, vertolkt door danser Alexander Volchkov. De leerlingen lieten zich in Carré betoveren door prima ballerina Svetlana Zakharova, die de dubbelrol speelt van de witte zwaan Odette en de zwarte zwaan Odile. Het absolute technische hoogtepunt van het Zwanenmeer was de uitvoering van Zakharova’s 32 fouettés en tournant; pirouettes achter elkaar gemaakt op dezelfde plaats. Voor de leerlingen was het Zwanenmeer puur genieten op het hoogste niveau. De staande ovatie na afloop was dan ook meer dan verdiend. De leerlingen zullen het de komende weken zonder de dansschool moeten stellen, maar op 1 september gaan de deuren weer open om te werken aan hun eigen Zwanenmeerdroom.


Dance Studio Ricardo Sibelo naar Bolshoi's Zwanenmeer

Postiljon 24-7-2008

Sibelo_Postiljon_Bolshoi_24-7-2008

 

Nieuws.nl - Doorlopend het laatste nieuws

24 juli 2008

Nieuws-nl-Dance-Studio-Ricardo-Sibelo-naar-Bolshoi's-Zwanenmeer

Dance Studio naar Zwanenmeer

Streekblad 23-7-2008

Sibelo_Streekblad_Bolshoi_23-7-2008


Foto's 

Opening Rosarium

Zondag

6 juli 2008 zijn geplaatst in:

Klik op bovenstaande link:

Opening_Rosarium_Juli-2008_Ricardo_Sibelo

 

Rosarium Rokkeveen heropend

Het rosarium op het voormalig Floriade terrein heeft een opknapbeurt gekregen. Het rosarium werd in 1992, ter gelegenheid van de internationale tuinbouwtentoonstelling, aangelegd en was toe aan vernieuwing. Vanaf afgelopen zondag is de naam Toprosarium geworden omdat op het terrein Toprozen zijn gepland. Toprozen worden vier keer per bloeiseizoen door deskundigen gekeurd op gezondheid, groeikracht, vorm en kleur. Wethouder Dhr. van Domburg opende het Toprosarium met een toespraak en onthulde samen met “tappende” leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo het informatiebord. Zoetermeerders werden uitgenodigd voor de opening en voor een high tea. Onder het genot van een drankje en een versnapering konden de bezoekers genieten van de show opgevoerd door The Dance Studio Ricardo Sibelo. Jacqueline Edeling speelde diverse jazz en klassieke stukken op bandeleon en accordeon. Het werd, mede door het mooie weer, een schitterende dag.

Foto/PR: L.Galle

 Opening_Rosarium_Juli_2008

Wethouder Dhr. van Domburg onthult informatiebord Toprosarium


Rosarium Rokkeveen heropend: TopRosarium

Postiljon online 7-7-2008

Rosarium_Rokkeveen_heropend_Postiljon_online_juli_2008

Verwendag in park

streekblad 9-7-2008

Verwendag_in_park_Opening_Rosarium_Ricardo_Sibelo_streekblad-9-7-2008


Eeuwige zoektocht naar ultieme dans

HC/AD juli 2008

Zoektocht-naar-ultieme-dans-Ricardo-juli-2008-AD-HC


Foto's 

Wijkestafette Oosterheem

Zaterdag

14 juni 2008 zijn geplaatst in:

Klik op bovenstaande link:

Wijkestafette_Oosterheem_Linda_Galle

Foto's 

Wijkestafette Vijverhoek

Zaterdagochtend

7 juni 2008 zijn geplaatst in:

Klik op bovenstaande link:

Wijkestafette_Vijverhoek_Ricardo_Sibelo_juni_2008

Foto's 

Wijkestafette Vijverhoek

Zaterdagmiddag

7 juni 2008 zijn geplaatst in:

Klik op bovenstaande link:

Wijkestafette_Vijverhoek_Ricardo_Sibelo_juni_2008_middag


Wijkestafette feestelijk afgesloten

Afsluiting_wijkestafette_Grease_Ricardo_Sibelo_juni_2008

The Dance Studio Ricardo Sibelo sluit af met “Grease”  Foto: L.Galle

De vijfde en laatste editie van de Wijkestafette vond afgelopen zaterdag plaats in Oosterheem. De “Wijkestafette” maakt onderdeel uit van 1000 jaar Zoetermeer. De wijkestafette is een feest voor en door bewoners met als rode draad kunst. Veel bewoners hebben de afgelopen weken gehoor gegeven aan de oproep van de gemeente mee te denken en mee te doen. Hierdoor was er in iedere wijk een gevarieerd programma. Wijkwethouder Bé Emmens opende het Oosterheemse wijkfeest. Diverse kramen waren opgesteld langs het winkelcentrum. Kinderen konden op de mini vlooienmarkt hun spulletjes verkopen. Er was een poppenkastvoorstelling en er werd geschminkt. De dag werd onder andere gevuld met een optreden van rapper Enna Dre. Het vrouwenkoor uit Oosterheem zong op het podium bekende popnummers. Tevens werd het Oosterheemlied met het publiek gezongen. Het programma werd ondersteund met dans en zangnummers van de leerlingen van Ricardo Sibelo. Ook Boekman ontbrak niet op het feest. Kinderen van klein tot groot kwamen ogen en oren te kort. Mede door het mooie weer werd het een gezellige dag. Het was een mooi programma met activiteiten voor elk wat wils!

 

Wijkestafette feestelijk afgesloten

Nieuwsblad Zoetermeeer 19-6-2008

 

Wijkestafette feestelijk afgesloten in Oosterheem

Postiljon 19-6-2008


Sibelo en Muijzers zorgen voor spektakel

Foto: L. Galle

Zaterdag opende wethouder Frans Muijzers de wijkestafette in de Vijverhoek. Dit deed hij met een jazzdans bijgestaan door de leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo. De wethouder deed zijn uiterste best. Na het signeren van het grote boek van de “Boekman” ging de estafette in de Vijverhoek van start. Ricardo Sibelo verzorgde een optreden van ruim een uur. Tijdens de voorstelling, waarin alle dansdisciplines de revue passeerden, traden leerlingen van zijn dansschool op. In de middag werd een tweede voorstelling gegeven met licht- en rookeffecten en vuurwerk. Bezoekers die op de wijkestafette afkwamen namen plaats en konden vanaf de muurtjes rond de vijver het spektakel bekijken. Passerend winkelpubliek bleef staan en in de pauze kon er bij de kraampjes van verschillende organisaties informatie vergaard worden. Er was een sneltekenaar aanwezig die binnen vijf minuten een portret van vrijwilligers op papier vastlegde. De aanwezige kinderen konden geschminkt worden, knutselen en een ijsje bij de ijskar of een suikerspin krijgen. De dag was een groot succes en de winkeliersvereniging hoopt volgend jaar weer een soortgelijk feest te organiseren. Ricardo Sibelo zal dan vast met zijn leerlingen van de partij zijn!

 

Sibelo en Muijzers zorgen voor spektakel

Nieuwsblad Zoetermeer 12-6-2008

Sibelo-en-Muijzers-zorgen-voor-spektakel-nieuwsblad-Zoetermeer-juni-2008


Wethouder Muijzers traint voor Wijkestafette

Werhouder_Muijzers_oefent_voor_Estafette_Ricardo_Sibelo_2008

Wijkwethouder Frans Muijzers in training met Ricardo Sibelo en danseressen Vera en Eva

Foto/PR: L. Galle

Wethouder traint voor Wijkestafette

Op 17 mei is de Zoetermeerse Wijkestafette van start gegaan. De “Wijkestafette” maakt onderdeel uit van 1000 jaar Zoetermeer. De wijkestafette is een feest voor en door bewoners met als rode draad kunst. Veel bewoners hebben gehoor gegeven aan de oproep van de gemeente mee te denken en mee te doen. Iedere wijk maakt er iets bijzonders van. Aanstaande zaterdag 7 juni is het feest op de Vijverhoek. Om 12:00 uur geeft wijkwethouder Frans Muijzers het startsein. De wethouder zal openen met een dans. Hij wordt bijgestaan door de leerlingen van Ricardo Sibelo. Uiteraard wil de wethouder goed beslagen ten ijs komen. Vandaar dat wethouder Muijzers afgelopen zaterdag in training was in de Dansstudio. Om 15:00 uur zal er een spectaculair optreden zijn van de leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo. Zaterdag 14 juni aanstaande is de laatste kans om een wijkestafette bij te wonen. Dan is de wijk Oosterheem aan de beurt.


Wethouder traint voor Wijkestafette

Wethouder-oefent-voor-Wijkestafette-Nieuwsblad-Zoetermeer-5-6-2008

Wethouder danst voor Wijkestafette

Postiljon online 2-6-2008


Burgemeester feliciteert Ricardo Sibelo

Burgemeester-Waaijer-Jubileum-Ricardo-Sibelo

Burgemeester Waaijer feliciteert Ricardo Sibelo met zijn 35-jarig jubileum in het artistieke vak. Foto: L.Galle

In The Dance Studio Ricardo Sibelo werd afgelopen zaterdag een surpriseparty georganiseerd voor Ricardo Sibelo. Na een optreden tijdens de wijkestafette door zijn leerlingen in Winkelcentrum Meerzicht, werd Ricardo weggelokt door vrienden om naar een “feestje” te gaan. Dat dit feest ter ere van zijn 35-jarig jubileum als danser, choreograaf en acteur was, wist Ricardo niet. De jubilaris werd in zijn Dance Studio opgewacht door een menigte van leerlingen, ouders en familie die een groot feest voor hem hadden georganiseerd. Het feest werd geopend met een toespraak van burgemeester Waaijer. Ricardo kreeg hierbij het schilderij “Zoetermeer bij nacht” aangeboden. De burgemeester prees Ricardo om zijn veelzijdigheid, zijn enthousiasme en gedrevenheid op creatief en persoonlijk gebied. Ricardo Sibelo is een gevestigde persoonlijkheid in de wereld van theater, film, musical, choreografie en ballet, zowel nationaal als internationaal. Hij was de eerste Surinaams-Nederlandse allround artiest, die gestaan heeft op Broadway New York en Londen West-End. Hij was te zien in de film "American Roulette", waar hij met collega-acteur Andy Garcia werkte. Daarnaast was Ricardo actief in de serie "Klaverweide" van de VARA, "Pipo de Clown en de Lachplaneet", "Dossier Verhulst" en de serie "Gemene Verhalen" van Veronica. Verder speelde Ricardo Sibelo o.a. in de soap “Westenwind” en nam hij een TELEAC-aflevering van “Wat zeggen de sterren” voor zijn rekening. Bij velen is hij bekend als Leo uit de TROS-serie "De Kip en het Ei" en als bewaker Jan Brouwer uit de VARA-serie “Vrouwenvleugel”. Ricardo Sibelo is verliefd op dans en theater. Hij is een creatieve en veelzijdige artiest die met hartstocht zijn alomvattend vak uitoefent. Na de opening door burgemeester Waaijer werd Ricardo verrast met zelfingestudeerde optredens van zijn leerlingen. Er werden gedichten voorgelezen, er was ballet, breakdance, tapdans, buikdans, cabaret, een Sibelo-Quiz en er werd gezongen. De surpriseparty werd in de kleine uurtjes feestelijk afgesloten met een geïmproviseerd duet van Ricardo en gastvrouw Linda. Ricardo maakte iedereen duidelijk dat hij nog veel ideeën en ambities heeft voor het volgend jubileum.


Ricardo Sibelo is al 35 jaar een allround artiest

Nieuwsblad Zoetermeer 29 mei 2008

Ricardo_Sibelo_35_jaar_in_artistieke_vak_Nieuwsblad_Zoetermeer_29_mei_2008

Felicitaties voor Sibelo

28 mei 2008

Felicitaties-voor-Sibelo-Streekblad-28-5-2008

Burgemeester feliciteert Ricardo Sibelo

Info Thuis TV

27 mei 2008

Burgemeester_Waaijer_feliciteert_Ricardo_Sibelo_InfoThuis_27mei2008

Burgemeester feliciteert Ricardo Sibelo

Postiljon online

26 mei 2008

Burgemeester_feliciteert_Ricardo_Sibelo_Postiljononline_26-5-2008


Ricardo Sibelo maakt choreografie

op "What a Feeling"

CKC Songfestival 2008

Postiljon 22 mei 2008

Songfestival_CKC_2008_Ricardo_Sibelo_Choreografie

Postiljon online 21-5-2008

Songfestival-2008-Postiljononline-21-5-2008


Vader en zoon Sibelo in Erasmusproject

Streekblad 29 april 2008

vader_en_zoon_ Erasmusproject_april_2008

Vader en zoon Sibelo in Erasmusproject

Ricardo Sibelo en zijn zoon Laurent Sibelo werken samen in het schoolproject “Zoetermeer 1000 jaar” van het Erasmus College. In de openbare bibliotheek in het Stadshart hebben leerlingen van het Erasmus College een voorstelling gegeven voor ouders en belangstellenden. Het bedenken van een dans maakte onderdeel uit van de presentatie. Ricardo Sibelo heeft met de leerlingen de choreografie van de dans gemaakt. Bijzonder is het dat de dans op de muziek van zijn zoon Laurent  is. Laurent, die vanuit Amerika is overgekomen en actief in de muziek is, heeft verschillende nummers gecomponeerd. In het Erasmus project gaat het om het technotrance nummer “Creation”. Het nummer nodigt uit tot dansen. Er zijn verschillende dansstijlen in de choreografie verwerkt. De dans is een combinatie van Jazz, Klassiek ballet en moderne, hedendaagse dans geworden. In dit schoolproject hebben de middelbare scholieren een grote inbreng gehad wat betreft de ideeën en de uitvoering ervan. PR: L.Galle

Vader en zoon  in Erasmusproject

Zoetermeer Nieuws Blogspot

April 2008

Vader_en_zoon_in_erasmusproject_Zoetermeer_Nieuws_Blogspot_april2008


Ricardo op de Waterlelie

Streekblad 26 maart 2008

Ricardo-Sibelo-op-de-Waterlelie-maart-2008


Ricardo Sibelo op Waterlelie

Streekblad weekkrant 28 maart 2008

Naar de locale pers:

Ricardo Sibelo swingt op de Waterlelie

Leerlingen van basisschool de Waterlelie hebben gecombineerde dans- en tekenworkshops gevolgd. Ricardo Sibelo van The Dance Studio gaf op aanstekelijke wijze dansles aan de leerlingen in hun eigen gymzaal. Een andere groep leerlingen observeerde de dans. De opdracht aan de jonge “kunstenaars” was om de dansbewegingen met vetkrijt op een abstracte manier en in vloeiende lijnen weer te geven. Anita Bennink begeleidde de jonge tekenaars. Juf Rolinda Vonk kreeg de andere leerlingen in beweging met een proefles aerobics. Zo werden de leerlingen enthousiast en swingend aan het bewegen gebracht. De kunstwerken zullen nog de hele maand op de Waterlelie te bewonderen zijn.

Foto/PR: L. Galle

Ricardo_Sibelo_swingt_op_de_Waterlelie_2008


Streekblad 6 februari 2008

Bewegende kunst

Bewegende-kunst-streekblad-2008

Ricardo_opent_expositie_Fieke_Hordijk_februari_2008

 

Naar de locale pers:

Expositie Hordijk geopend door Sibelo

De Zoetermeerse beeldhouwster Fieke Hordijk exposeert met “Alles is beweging…” in het Zoetermeerse Stadsmuseum. Hordijk is vooral geïnspireerd door de kunstenaar Henry Moore. Zijn werk kenmerkte zich door elementaire vormen uit de natuur. Een andere inspiratiebron voor Hordijk was Pablo Picasso, omdat “Hij met weinig zo veel kon laten zien”. Haar werk heeft in de loop der tijd een verandering doorgemaakt. In haar beginjaren werkte ze plastisch, massaal en zuiver abstract. Na kennismaking met het Russisch constructivisme werden lijn en ruimte in haar werk het belangrijkste. Ze werd figuratiever. Fieke: “mijn werk heeft geen boodschap. Ik maak mijn kunst omdat ik het mooi vind en omdat ik denk dat schoonheid mensen kan verbinden. Ik hoop dat mensen er blij van worden”. De harde materialen waarmee de kunstenares werkt vereisen bijzondere technieken. Het vergt fysieke inspanning en geduld. Fieke is nog steeds aan het experimenteren. “Ik ben al heel lang bezig met het doen van proeven met effecten van zuren en oxiden op metaal. Ik vind de natuurlijke kleuren van het materiaal erg mooi, maar ik ben ook gefascineerd door de kleurentinten die je kunt maken. Ik heb daar zelf technieken voor ontwikkeld”. Fieke Hordijk heeft veel kunstobjecten gemaakt waarin de vorm van beweging uitgebeeld wordt. Zij maakt vooral dansende mensen en vogels. Om deze reden werd de tentoonstelling geopend door vriend en bewegingskunstenaar Ricardo Sibelo. Hij sprak Fieke en de genodigden toe met lovende woorden. Tijdens zijn toespraak ondersteunden twee leerlingen van Ricardo zijn woorden met beweging. Hierdoor werd het thema van de tentoonstelling “Alles is beweging…” met een fysieke dimensie benadrukt. Natuurlijk ontbrak het Bronzen Visdiefje niet op de tentoonstelling. Dit kunstwerk is speciaal door Hordijk voor de Zoetermeerse Kunst & Cultuur Publieksprijs ontworpen. Fieke Hordijk exposeert van 8 februari tot en met 16 maart 2008 in het Zoetermeerse Stadsmuseum, Dorpstraat 7.

PR: L. Galle

Opening-Tentoonstelling-Fieke-Hordijk-door-Ricardo-Sibelo-2008

Fieke Hordijk en Ricardo Sibelo en zijn dansers poseren bij “Alles is beweging…”

(Foto L. Galle)


Picasso en ONC op bezoek bij Sibelo

Streekblad 6-2-2008

Picasso-en-ONC-bij-Sibelo-Streekblad-6-2-08


Picasso en ONC bij Sibelo

Zoetermeer in beeld:

Zoetermeer-in-beeld-Picasso-en-ONC-bij-Ricardo


Naar de locale pers:

Picasso en ONC op bezoek bij Sibelo

Bibliotheek Zoetermeer biedt in het kader van het historische project “Slag bij Zoetermeer”, middelbare scholieren de mogelijkheid om dans- en aquarel workshops te volgen. Leerlingen van het Picasso Lyceum en het Oranje Nassau College krijgen hierbij dansles van Ricardo Sibelo. De leerlingen wordt de dansgeschiedenis vanaf de tijd van Zonnekoning Lodewijk de Veertiende bijgebracht. Een andere groep leerlingen observeert hierbij de dans. De scholieren maken zo kennis met cultuur op niveau. De opdracht aan de kunstenaars in spé is de dansbewegingen in abstracte, artistieke lijnen met aquarelverf weer te geven. De leerlingen schilderen onder leiding van kunstenares Anita Gaasbeek. Het voordeel van de combinatie van de kunstvormen dans en schilderen is dat beide letten op lijnen en houding. Door de verschillende disciplines goed te bekijken en de beelden te verwerken ontstaan de kunstwerken. De scholieren komen op deze manier in aanraking met de eisen die gesteld worden aan een professionele danser en schilder.

Tekst: L. Galle / Foto: M. Bohré

 Picasso_en_ONC_bij_Ricardo_2008

Dans en schilderdisciplines komen tezamen in The Dance Studio Ricardo Sibelo


Hallo Zoetermeer, Gelukkig Nieuwjaar!

Ricardo_Sibelo-Gelukkig_2008


Foto's van de

"The Dance Studio Ricardo Sibelo"

Kerstshow 2007

"De Legende van Dasturico"

zijn geplaatst in:

Je mag ze gratis downloaden, maar geef dan wel een leuke reactie in mijn gastenboek !

Video's van de

"The Dance Studio Ricardo Sibelo"

Kerstshow 2007

"De Legende van Dasturico"

zijn geplaatst in:

Als voorbeeld staat hieronder Grease uit de film Grease

Zoek op www.YouTube.com op Ricardo Sibelo 


Smit fan van Ricardo Sibelo

Streekblad 2-1-2008

Wethouder_Smit_bij_Kerstshow_Ricardo_Sibelo_Streekblad_2-1-2008

Wethouder bij Kerstvoorstelling Sibelo

Postiljon Online 28-12-2007

Ricardo-Sibelo-Postiljon-online-Kerstshow-2007

Streekblad Weekkrant 7 januari 2007

Smit_fan_van_Ricardo_Sibelo_weekkrant_internet_maart_2008

 

Wethouder Smit enthousiast over Kerstvoorstellingen Ricardo Sibelo

In de kerstweek stonden de leerlingen van Ricardo Sibelo in de spotlights tijdens de dansvoorstellingen in The Dance Studio. De voorstellingen van “De legende van Dasturico” werden de hele week druk bezocht. Niet alleen door trotse ouders, familie en belangstellenden maar ook door wethouder Pieter Smit en zijn echtgenote. Leerlinge Alicia introduceerde de sprookjeswereld van Dasturico. In de voorstellingen “De Legende van Dasturico” werden jazzdance, tapdance, klassiek ballet, streetdance, breakdance en kidsshow-dance aan het publiek gepresenteerd. De wethouder genoot van de matinee van de kleintjes en de soiree van de ouderen. In een reactie vertelde hij verrast te zijn door het brede aanbod aan dansstijlen en te hebben genoten van het niveau en het enthousiasme waarmee de leerlingen zich presenteerden. De choreografie van de voorstellingen waren van de hand van Ricardo Sibelo en de dansdocenten Elfie Resokario en Jochen Koolen. Na de laatste voorstelling deden de leerlingen tijdens de afterparty de dansen nog eens dunnetjes over. Ricardo kijkt weer uit naar een swingend 2008.

Foto/PR: L.Galle

 Kerstshow-Ricardo-Sibelo-Wethouder-Smit-2007

Wethouder Smit feliciteert Ricardo Sibelo met de succesvolle voorstellingen.

Headlines Postiljon Online

Aankondiging

Musicale Dromen en De Legende van Dasturico 

Promotie Zoetermeer

Aankondiging-Legende-Dasturico-2007-Promotie-Zoetermeer

Kerstshows Ricardo Sibelo

Nieuwsblad Zoetermeer 13-12-2007

Kerstshow-Ricardo-Sibelo-Nieuwsblad-Zoetermeer-13-12-07

Kerstshows Ricardo Sibelo

Postiljon 13-12-2007

Kerstshow-Ricardo-Sibelo-Postiljon-13-12-07

Kerstshows Ricardo Sibelo

Streekblad 12-12-2007

Kerstshow-Ricardo-Sibelo-Streekblad-12-12-07

Zoetermeer in beeld

6 december 2007

Zoetermeer-in-beeld-Kerstshow-Ricardo-Sibelo-2007


Naar lokale pers:

Dramagroep-Sibelo-iin-actie-2007

Speciale Kerstshows  Ricardo Sibelo

“Musicale Dromen” en “De Legende van Dasturico”

Van 16 tot en met 23 december a.s. staat The Dance Studio Ricardo Sibelo in het teken van een groots showprogramma. Op zondagavond wordt de spits afgebeten met de musical medley “Musicale Dromen”. In de theaterzaal van The Dance Studio zullen scènes uit  verschillende musicals de revue passeren ondersteund met zang en dans. Hierin wordt het kerstgevoel uitgebeeld met hoogtepunten uit o.a. Cats, The Hunchback of the Notre Dame, Grease, Evening Primrose, Annie get your gun, Poca Hontas en Flower Drum Song. Vanaf maandag 17 tot en met zondag 23 december zijn er twee voorstellingen per dag van De Legende van Dasturico. De choreografie, productie en regie zijn in handen van Ricardo Sibelo. Kaarten kunnen worden besteld bij de receptie van de dansschool aan de Zegwaartseweg 46a, Zoetermeer, 079-3431700, www.ricardosibelo.nl.


Foto's nominatie en receptie Zoetermeerse Publieksprijs 2007:

Nominatie_Publieksprijs_door_Wethouder_Smit

Wethouder Smit maakt de genomineerden bekend.

Wethouder_Smit_en_Ricardo_Sibelo

Wethouder Smit met een stembiljet.

Jack_van_Dam_Linda_Ricardo_Sibelo

Op de receptie werd het champagne glas geheven op de goede afloop.

Ricardo_van_der_Lubbe_en_Linda

 Huub van der Lubbe van de Dijk gaf een masterclass.

Sibelo_en_de_Dijk

Ricardo en Huub.


Foto's van het optreden tijdens Open Atelierdagen Baztille in:

 


Foto's van de Uitmarkt Zoetermeer 2007 in:

 


Foto's van de Open Dag 2007 in:

 


The Dance Studio Ricardo Sibelo omlijst Open Atelierdagen

Postiljon 27 september 2007

The-Dance-Studio-Ricardo-Sibelo-omlijst-Atelierdagen-Zoetermeer-Postiljon-2007


Culturele Uitmarkt Zoetermeer straalt

Nieuwsblad Zoetermeer 20 september 2007

Culturele-Uitmarkt-Zoetermeer-Straalt-Nieuwsblad-Zoetermeer-20-9-2007


Zoetermeer in Beeld

12 september 2007

www.zoetermeerinbeeld.nl

Zoetermeer-in-beeld-Open-dag-Ricardo-Sibelo-2007


Volle bak bij Ricardo

Streekblad 12 september 2007

Opendag_Ricardo_Sibelo_2007_Streekblad


Volle Bak Open Dag Ricardo Sibelo

De jaarlijkse Open dag van The Dance Studio Ricardo Sibelo was afgelopen zondag een groot succes. De hele dag konden de bezoekers demonstraties bijwonen en meedoen met de lessen. De bezoekers werden in een “Tour de Theatre” rondgeleid door de dansstudio. Tijdens deze  rondleiding werd in de verschillende zalen jazzdance, tapdance, klassiek ballet, streetdance, breakdance en kidsshow gedemonstreerd. Menig bezoeker was gefascineerd door de verscheidenheid aan lessen die bij de dansschool gevolgd kunnen worden. Ricardo hoopt na de Open dag veel nieuwe leerlingen voor het nieuwe seizoen te mogen begroeten. Tijdens de Uitmarkt op zaterdag 15 september a.s. zal The Dance Studio Ricardo Sibelo weer act de présence geven. De Uitmarkt vindt plaats in het Stadshart, Zoetermeer.

Dans_demo_tijdens_open_dag_Ricardo_Sibelo_2007_Boyan_Galle_2007

PR/Foto: B.Galle

Open dag bij Sibelo

Streekblad 7 september 2007

Open_Dag_The_Dance_Studio_Ricardo_Sibelo_2007_Streekblad


Nieuwsblad Zoetermeer 6 september 2007

OpenDag-Ricardo-Sibelo-Nieuwsblad-Zoetermeer-september-2007

Postiljon 6 september 2007

Open-Dag-Dance_Studio-Ricardo-Sibelo-September-2007


Zondag 9 september 2007

Open Dag in The Dance Studio Ricardo Sibelo

Zondag 9 september staan de deuren open van The Dance Studio Ricardo Sibelo voor de jaarlijkse Open Dag. De bezoekers kunnen gratis proeflessen bekijken en ook meedoen met o.a. klassiek ballet, jazzdance, trashjazz, streetdance, tap- en breakdance, musical-drama, algemene dans vorming en kidsshow. Ook zullen de leerlingen danspresentaties geven. Ricardo Sibelo heeft als eerste Surinaams-Nederlandse acteurdanser in grote musicals als West Side Story, Bubblin’ Brown Sugar en Guys and Dolls gestaan op Broadway en London West End. Ricardo geeft zijn ervaringen en knowhow vakbekwaam en enthousiast door aan zijn leerlingen. Na een druk en succesvol jaar breekt met de Open Dag een nieuw en spetterend seizoen aan. De lessen en demonstraties vinden plaats tussen 11:00 en 17:00 uur. Jong en oud is welkom op de Open Dag. The Dance Studio Ricardo Sibelo vindt u op de Zegwaartseweg 46A in Zoetermeer, 079-3431700,  www.ricardosibelo.nl. PR: L.Galle


Zoetermeer Magazine Maart 2007

Sport Spotting Eva Galle (mijn dochter!)

Eva_Galle_Zoetermeer_Magazine_Maart_2007


Streekblad 14 maart 2007

Richy  feest bij Ricardo

Richy-op-feest-bij-Ricardo-Sibelo-Streekblad-14maart-2007


Naar de locale pers:

X FACTOR Finalist Richy op bezoek bij Ricardo Sibelo

Finalist Richy van het populaire programma X FACTOR was op bezoek in The Dance Studio Ricardo Sibelo. Richy was te gast ter ere van het 50-jarige verjaardagsfeest van zijn tante. Verschillende dansoptredens van Ricardo’s leerlingen luisterden de feestavond op. Richy heeft al veel fans binnen de Studio. Voor de leerlingen was het bezoek een grote verrassing om Richy zo snel na de finale te ontmoeten. De leerlingen maakten van de kans gebruik voor een ontspannen “Meet & Greet”. Er breken voor Richy drukke tijden aan. Richy vroeg Ricardo om advies voor zijn show waarmee hij het land in zal trekken.

PR/ L. Galle

Ricardo-en-Richy-in-The-Dance-Studio-2007

Ricardo en Richy in The Dance Studio  

Eva, Ricardo, Richy & Vera

Eva, Ricardo, Richy & Vera


Spin-off:

HC/AD 16-2-2007

Dansen in Lido, droom die uitkomt

Interview-Suzanne-Jongerius_AD/HC_2007


Nieuwsblad Zoetermeer 15-2-2007

Jongerius gaat dansen in Parijs

Suzanne-Jongerius-danst-in-Lido-Parijs-2007


Streekblad 14-2-2007

Leerling Sibelo in het Parijse Lido

Suzanne-Jongerius-Lido-2007


http://www.zoetermeerinbeeld.nl

Suzanne-Jongerius-naar-het-Lido-Parijs

Naar de locale pers

Suzanne Jongerius van The Dance Studio

Ricardo Sibelo danst in het Lido Parijs

 

Suzanne Jongerius, danspartner van Ricardo Sibelo en medewerkster van The Dance Studio Ricardo Sibelo, zet haar danscarrière voort op internationaal niveau. Door: L.Galle

”Met talent en geloof in jezelf kun je heel veel bereiken”. Deze lijfspreuk past Ricardo Sibelo toe in zijn methode van lesgeven aan de leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo. Degene met uitzonderlijke talenten worden via deze visie gecoacht en begeleid. Door zijn internationale ervaring op gebied van theater, film en televisie geeft Ricardo zijn kennis door. Suzanne Jongerius, afgestudeerd psychologe aan de Universiteit van Leiden, gaat haar artiestencarrière voortzetten in het “Walhalla” van de showbusiness; het Lido in Parijs. Afgelopen winter werkte zij in de Franse hoofdstad mee aan de kerst goochelshows van Ger CoppeR. Tussendoor deed zij auditie in het Lido. Ze werd meteen aangenomen. Suzanne werkte als mannequin op de Love and Marriage beurs. Medio februari begint zij met de repetities voor de dansshows in Parijs. Binnen twee weken zal zij op de bühne te bewonderen zijn. Voor Zoetermeer is dat een mijlpaal omdat zij de eerste Zoetermeerse is die een danscarrière start op internationaal niveau. Ricardo is trots op het feit dat veel leerlingen van hem succesvol zijn.

Foto/PR: L. Galle


Postiljon Weekend Editie 2-12-2006

Ricardo Sibelo in "De Gouden Kooi".

Ricardo_Sibelo_Gouden_Kooi_2006


AD/HC 28-11-2006

Ricardo Sibelo danst in "De Gouden Kooi".


http://www.zoetermeerinbeeld.nl


Ricardo Sibelo in “De Gouden Kooi”

Sinds september zitten tien kandidaten van het veelbesproken programma “De Gouden Kooi”, vrijwillig vast in een luxe gevangenis. Degene die dit het langst volhoudt is de winnaar, wordt miljonair en mag de villa houden. In de tussentijd kunnen de kandidaten elkaar wegstemmen. Er zitten echter wel haken en ogen aan; als je meedoet geef je minimaal een jaar je vrijheid en privacy op. In en rond de villa wordt door camera’s het dagelijkse leven vastgelegd. Vervelen hoeven de deelnemers zich nooit. Er valt regelmatig iets te beleven. De kandidaten kunnen tijdens hun verblijf binnen de muren van de villa zelf activiteiten bedenken en organiseren. Afgelopen zaterdag was het thema “doe iets extra’s voor kinderen op het gebied van beweging”. Kinderen die normaal niet in de gelegenheid zijn wilden een dansles van een beroemde choreograaf. Ricardo Sibelo werd hiervoor uitgenodigd. Ricardo stapte in “De Gouden Kooi“ en maakte een dans met de kinderen. Als afsluiting hebben enkele leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo een demonstratie gegeven in Streetdance, Jazzdance en Breakdance. Dit was live te volgen via internet. Deze week zal het op Talpa worden uitgezonden. Voor de dansers was het verblijf in de villa van korte duur. Zij mochten aan het einde van de dag wél de drempel over om naar hun eigen huis te gaan.

Foto/PR L.Galle

Leerlingen-The-Dance-Studio-Ricardo-Sibelo


http://www.zoetermeerinbeeld.nl


Streekblad 17-11-2006

Lustige Witwe trekt volle zalen


Op 11 en 12 november 2006 hebben leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo opgetreden in de operette "die lustige Witwe" uitgevoerd door S.O.Z. Cantiamo. De voorstellingen vonden plaats in de grote zaal van het Stadstheater van Zoetermeer.

Grizettes_dansgroep_Ricardo_Sibelo

Meer foto's van de Grizettes in de operette Die lustige Witwe


Dansgroep_Ricardo_Sibelo_die_lustige_Witwe_2006

“Die lustige Witwe” trekt volle zalen

Afgelopen weekend stond operettevereniging Cantiamo op de planken in het Stadstheater van Zoetermeer met twee uitverkochte voorstellingen van de operette “die lustige Witwe”. Er werd prachtig toneel gemaakt in drie bedrijven. De voorstelling werd gerealiseerd door honderd actieve enthousiastelingen voor en achter de schermen onder de bezielende leiding van regisseur Jack van Dam. De spelers op het toneel waren gekleed in schitterende kostuums. Zij moesten zich tijdens de voorstelling soms wel drie keer in razend tempo omkleden. Natuurlijk ontbrak het begeleidingsorkest Colla Voce, onder leiding van dirigent Erik van Balen niet. De schitterende klanken van het orkest ondersteunde de zang. De bezoekers werden in het verhaal meegevoerd naar het begin van de vorige eeuw. Verrassend waren de Grizetten, gespeeld door leerlingen van Ricardo Sibelo. Zij dansten de Can Can in een hoog tempo. Ricardo Sibelo heeft de choreografie van “die lustige Witwe” voor zijn rekening genomen.

Foto/PR: L.Galle


Leerlingen Ricardo Sibelo in operette

Streekblad 10-11-2006

Leerlingen_Ricardo_Sibelo_in_operette


Ricardo Sibelo choreografeert

Cantiamo’s lustige Witwe

Leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo zullen in de operette “Die lustige Witwe” van Franz Léhar optreden in verschillende dansen. De artistieke leider van Cantiamo, Jack van Dam, heeft voor het 10-jarig jubileum Ricardo Sibelo benaderd voor de choreografie. In dit samenwerkingsproject tussen The Dance Studio Ricardo Sibelo en operette vereniging Cantiamo zullen de leerlingen, gekleed in prachtige kostuums, het dansante deel in de voorstelling verzorgen. Daarnaast zijn de dansen gechoreografeerd voor de vier hoofdrolspelers. “Die lustige Witwe”, een operette in drie bedrijven, ging in 1905 in première in Wenen. Het verhaal speelt zich af in Parijs, voor de eerste wereldoorlog. Op zaterdag en zondag 11 en 12 november as zal de uitvoering te zien zijn in de grote zaal van het Stadstheater in Zoetermeer.

PR: L. Galle


Dance-Studio

op bezoek bij Nederlands Dans Theater

Postiljon 31-10-2006

Dance-Studio-op-bezoek-bij-Nederlands-Dans-Theater

Leerlingen-Dance-Studio-Ricardo-Sibelo-op-bezoek-bij-NDT-2006

Dance Studio Ricardo Sibelo bij het Nederlands Dans Theater

Ricardo Sibelo heeft met zijn leerlingen van The Dance Studio een bezoek gebracht, achter de schermen, van het Nederlands Dans Theater in Den Haag. Zijn leerlingen mochten een klassieke balletles bijwonen. Deze les werd gegeven door, voormalig directeur van het Nederlands Dans Theater, Marianne Sarsedt. Zij is een levende legende die als eerste danssoliste van het “Ballet der lage landen”, het huidige Nationaal Ballet, is begonnen. De groep leerlingen, die bij Ricardo een all-round dansopleiding volgen, werd verwelkomd door de voorlichtster van het theater. Ze kregen een officiële bezoekerspas en werden naar een grote ontvangstruimte gebracht. Het NDT kent drie verschillende dansgroepen variërend in leeftijd. De dansers komen vanuit de hele wereld naar Nederland om bij het Nederlands Dans Theater te kunnen dansen. Door de verschillende nationaliteiten wordt de les in het Engels gegeven en de universele balletterminologie in het Frans. De leerlingen van Ricardo Sibelo konden allerlei vragen stellen. Zo waren ze benieuwd hoe vaak er in de week getraind werd en of er voorgeschreven kleding is. Bij een enkele kwam de vraag op wat gebeurt er als je een les mist. Nadat ze antwoord op de vragen hadden gekregen gingen ze op kousenvoeten naar de studio. De allrounders zaten stil aan de kant en keken naar de professionele dansers die begonnen waren aan de warming-up. In de studio stond een vleugel waarachter Raymond Langewen het ballet begeleidde. In de studio was het stil en er werd serieus gewerkt. Het concentratieniveau was heel hoog. In het midden van de ruimte stond een vierkante barre. Hieraan werd gerekt en gestretcht. Nadat afloop van de les kregen de leerlingen een poster cadeau en konden de laatste vragen worden beantwoord. De danseres Shirley Esseboom, die al elf jaar aan het NDT verbonden is, vertelde dat zij elke dag bezig is met trainen en repeteren. Binnenkort komt ze een gastles geven bij The Dance Studio. Ricardo biedt, met zijn ervaring als professioneel artiest en contacten in de nationale en internationale danswereld, met dit bezoek de leerlingen de mogelijkheid om te zien hoe het er in de professionele danswereld aan toe gaat. Kortom: het is hard werken! Vanaf 1 november a.s. geeft Ricardo Sibelo speciale balletlessen voor jongens op het Conservatorium in Den Haag.

Foto/PR: L.Galle


Foto's van de Uitmarkt Zoetermeer van zaterdag 16 september 2006 zijn te zien op:

Slide Show Uitmarkt Zoetermeer 2006

en op

Foto's van Jan Evert Zondag (Ardito) Uitmarkt Zoetermeer 2006

en op

Foto's 2 van Jan Evert Zondag (Ardito) Uitmarkt Zoetermeer 2006


Dansende katten op Uitmarkt

Streekblad 20-9-2006

Dansende katten op Uitmarkt

Linda, Ricardo himself en Eva. Na afloop van het optreden op de Uitmarkt van Zoetermeer.


Uitmarkt trekt veel bezoekers

Nieuwsblad Zoetermeer 21-9-2006

Uitmarkt trekt veel bezoekers


Ricardo Sibelo op Culturele Uitmarkt Zoetermeer

Op zaterdag 16 september a.s. vindt de jaarlijkse Uitmarkt in Zoetermeer plaats. Diverse Zoetermeerse (amateur) toneelgezelschappen, verenigingen en dansscholen geven een voorproefje van wat ze het komende seizoen op de planken brengen. Dit jaar zullen er optredens te zien zijn van The Dance Studio Ricardo Sibelo. Hij zal met een groep leerlingen een stuk uit de musical Cats laten zien. Tevens zal er een presentatie worden gegeven van Kids Showdance en Streetdance. Het is de moeite waard deze dag in het Stadshart van Zoetermeer de verschillende podia te bezoeken. Het programma van de Uitmarkt begint om 10:00 uur en zal tot ongeveer 16:30 uur duren.

Foto/PR: L.Galle

Cats-groep


Open-dag-Ricardo-Sibelo-2006

Proefles Algemene Dansvorming Open Dag Ricardo Sibelo (PR/Foto: L.Galle)

Open Dag 2006 Ricardo Sibelo trekt veel bezoekers

De jaarlijkse Open dag van The Dance Studio Ricardo Sibelo was afgelopen zondag een groot succes. De hele dag konden de bezoekers demonstraties bijwonen en gratis proeflessen volgen. Menig bezoeker was gefascineerd door de verscheidenheid aan lessen die bij de dansschool gevolgd kunnen worden. Er werd massaal meegedaan met de lessen algemene dans vorming, klassiek ballet, trashjazz, jazz-, street-, tap- en breakdance, kidsshow en drama. Zo gingen jong en oud met de voeten van de vloer. Ook was er de mogelijkheid om even de stress los te laten met een alfatraining. Als klapstuk werd aan het eind van de dag een stuk uit de bekende musical Cats opgevoerd. Hierin was veel dans, drama en zang verwerkt. Leuk hieraan is dat Ricardo het verhaal op zijn eigen wijze heeft geïnterpreteerd en geregisseerd. Door de ludieke uitwerking is het een verrassend stuk geworden. Tijdens de Uitmarkt, op zaterdag 16 september as, zal The Dance Studio Ricardo Sibelo weer acte de présence geven. De Uitmarkt vindt plaats in het Stadshart, Zoetermeer. De Open dag werd rockend afgesloten door de band Jethro.


Nog veel meer foto's van de Open Dag Ricardo Sibelo van Zaterdag 3 september 2006 zijn te zien op:

Slide Show Open Dag Ricardo Sibelo 2006


 

Aankondiging op kanaal Info Thuis TV

September 2006


AH/HC 1-9-2006

Seghwaert

Ricardo Sibelo houdt open dag


Nieuwsblad Zoetermeer  31-8-2006

Open Dag Dance Studio Ricardo Sibelo


Streekblad 30-8-2006

Open Dag bij Ricardo Sibelo

Open Dag Ricardo Sibelo 2006


Postiljon 29-8-2006

Open Dag Dance Studio Ricardo Sibelo

Open Dag Ricardo Sibelo 3-9-2006


AD/HC

22-2- 2006

Ricardo Sibelo maakt choregrafie voor Erasmus college

Ricardo Sibelo maakt choreografie voor masterclass Erasmuscollege

Ricardo Sibelo heeft de choreografie gemaakt voor leerlingen van de Masterclass van het Erasmuscollege in Zoetermeer.


Streekblad Zoetermeer

23-12- 2005

Sibelo Kerstshow in een fraaie Hollywood-sfeer

Kerstshow met alle deelnemers van Dance Studio Ricardo Sibelo als afsluiting van het jaar 2005. Ik heb tijdens deze avond een duet met Ricardo gezongen. Met de musical-drama groep hebben zang en dans gedaan. Leuk is te melden dat mijn zoon en dochter ook meededen. Mijn zoon deed mee met breakdance en mijn dochter met bijna alle andere dansen! (Klik op foto voor groot formaat)

Kerstshow 2005 Ricardo Sibelo

Nieuwsblad Zoetermeer

22-12-2005

Kerstshow in Hollywoodsfeer bij Dance Studio Ricardo Sibelo

Tijdens de Kerstshow werden de gasten ontvangen dresscode: Hollywoodstijl. Ze liepen over de Rode Loper het mooie gebouw in.

Originele foto Hollywood Kerstshow Sibelo 2005

Hollywoodfeest Dance Studio Ricardo Sibelo

Duet Ricardo & Linda "From a Distance"

 
Stills van video-opname vanuit de zaal
 

Duet Ricardo & Linda

From a distance

 
Duet Ricardo & Linda
 
The world looks blue & green

 

Duet Ricardo & Linda
 
and the snow-capped mountains white
 

 
Duet Ricardo & Linda
 
and the eagle takes its flight

 

Duet Ricardo & Linda
 
From a distance

Meer foto's van het Ricardo Sibelo "Hollywood Feest 2005" kun je zien op:

Slide Show  Ricardo Sibelo "Hollywood Feest 2005"


Open Dagen

27 - 28 augustus 2005

Foto's van de Open Dag Ricardo Sibelo op 27 & 28 augustus 2005 zijn te zien op:

Slide Show Open Dag Ricardo Sibelo 2005


Juni 2005 "Concert in de bajes", Scheveningen

Optreden Dance Studio Ricardo Sibelo met Westside Story en Romeo and Julia. Hier ben ik de moeder van Julia. Onder: Ik open het bal met mijn man in dit stuk. In het verhaal gaat mijn neef dood.

Concert in de bajes, Romeo and Julia, Ricardo

Ricardo, Concert in de Bajes, Romeo and Julia

Concert in de Bajes, 2005 Ricardo Sibelo


Meer foto's van het Ricardo Sibelo "Concert in de Scheveningen Bajes 2005" kun je zien op:

Slide Show  Ricardo Sibelo "Concert in de Bajes" 2005