Linda's Life
 
 

Publicaties S.O.Z. Cantiamo, Zoetermeer


Gastvrouw Gala-avond 

"Viktoria und ihr Husar", Stadstheater Zoetermeer, November 2010

Zie ook de foto's van Jan Evert Zondag (Ardito).


Gastvrouw voorstelling Gräfin Máriza:

Op 15 en 16 november 2008 was ik gastvrouw voor de genodigden voor de voorstelling Gräfin Máriza in het Stadstheater van Zoetermeer. Speciaal voor de voorstelling zijn de ambassadeurs van Hongarije en Oostenrijk uitgenodigd. Verder kwamen onder andere de wethouders Smit en Muijzers met hun partners. In de kleine foyers worden zij voor aanvang, in de pauze en na afloop van de voorsteling ontvangen,

Aankondiging voorstelling Cantiamo

aankondiging_Grafin_Mariza_postiljon_september_2008

Uitvoering Cantiamo in Concert

Postiljon 12-6-2008
Uitvoering-Cantiamo_in_Concert_Postiljon_12_6_2008

Cantiamo in Concert III

Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni 2008 werd in het Stadstheater van Zoetermeer,
de derde editie van Cantiamo in Concert gehouden.
De avond werd gepresenteerd door Linda Galle.
 
Presentatrice: Linda Galle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Linda Galle, Dick van der Hak, Jack van Dam en Erik van Balen.
 

Uitvoering Cantiamo in Concert III

Het afgelopen weekend heeft Muziek Theatergezelschap Cantiamo drie uitvoeringen op de planken gebracht. Het toneel van de kleine zaal in het Stadstheater, werd gevuld met een koor van 60 personen. Het koor, gehuld in prachtige nieuwe concertkleding, zong geweldig. Er werden ook prachtige solistische stukken gebracht. De avond werd gevuld met musicalrepertoire zoals o.a. “Les Misérables” en “West Side Story”. Tevens werden er stukken uit opera en operette opgevoerd zoals “Martha” en “Im weissen Rössl. Hierbij werden foto’s geprojecteerd van de Jubileumreis naar Oostenrijk. Prachtige interpretaties van “La Mamma Morta” en Vissi d’arte vulden de ruimte. Het nummer “Don’t cry for me Argentina” werd in het Spaans gezongen. Het publiek luisterde ademloos toe. De pianobegeleiding, door Erik van Balen, en het zanggedeelte vormde een perfecte eenheid. Het geheel stond onder regie van Jack van Dam en onder muzikale leiding van Erik van Balen. De avond werd gepresenteerd door Linda Galle. Op 15 en 16 november a.s. staat Cantiamo in de grote zaal van het Stadstheater met een volledig geënsceneerde productie van “Gräfin Maritza” van Emmerich Kálmán.

Foto: Leon Galle


In oktober 2007 was ik gastvrouw tijdens de uitvoering van Cantiamo's "der Bettelstudent". De operette werd in het Stadstheater van Zoetermeer opgevoerd. Speciale genodigden waren o.a. burgemeester Waaijer, de wethouders Smit en Muijzers en de ambassadeur van Oostenrijk. Op dit moment zijn er nog geen foto's beschikbaar.

Tijdens de uitvoering van "die lustige Witwe", door Cantiamo in november 2006, was ik gastvrouw. Het was mijn taak om o.a. de Ambassadeur van Oostenrijk en de wethouder van Zoetermeer te ontvangen.
 
Linda-Galle-Gastvrouw-tijdens-die-lustige-Witwe-2006
 

 
Tijdens de Uitmarkt van Zoetermeer.
S.O.Z.Cantiamo waar ik deel van uitmaakte tot 1 januari 2006, trad op in de Dorpsstraat.
Met de bus naar de Dorpsstraat en daar met Rene van Kooten het podium op. De bus zat vol  ludiek geklede personen.
 
Rene van Kooten met Linda en Marga, Uitmarkt Cantiamo
 
Rene van Kooten op Uitmarkt Cantiamo
 
Rene van Kooten op podium Uitmarkt
 
Rene van Kooten op podium Uitmarkt met Linda en Marga

Dit zijn enkele foto's van de uitvoering van

 "Eine Nacht in Venedig", oktober 2005.

"Eine Nacht in Venedig" in de grote zaal van het Stadstheater in Zoetermeer. Na een avond hard werken zijn de bloemen van man en kinderen na afloop heel lief.

Eine Nacht in Venedig, achter de schermen, Linda en Kitty

Op deze foto sta ik in de kleding voor "Eine Nacht in Venedig", de operette die in oktober in het Stadstheater van Zoetermeer werd opgevoerd door S.O.Z.Cantiamo. Ik was daar marktkoopvrouw en Pierrot op het carnaval en zat in het ensemble en in de dansgroep. Natuurlijk zong ik ook mee!

Cantiamo, Eine Nacht in Venedig 2005

Linda krijgt bloemen, Eine Nacht in Venedig, Cantiamo 2005


Linda_tijdens_Kerstoptreden_Cantiamo_december_2004

12 december 2004

Foto tijdens een Kerst optreden  in een bejaardentehuis in Zoetermeer. Ik zong het lied "Have yourself a merry little Christmas...


11 september 2004 Uitmarkt Zoetermeer

Tijdens de uitmarkt liepen we met aankondigingsborden door het Stadshart van Zoetermeer. Amateur-verenigingen uit Zoetermeer traden op en het was de bedoeling zoveel mogelijk mensen naar het Theaterplein te laten komen.

Uitmarkt Zoetermeer 2004

Uitmarkt 2004 Kraam Cantiamo

"Tiroler-Linda" en Jack voor de Cantiamo kraam.