Linda's Life
 
 
     

Publicaties Allerlei


5 december 2009

Foto's optreden DJ-ETAX at POP/ART

De Boerderij, Zoetermeer, 5 december 2009


5 december 2009

Foto's & Video optreden CAN-CAN Girls at POP/ART

De Boerderij, Zoetermeer, 5 december 2009


Foto's optreden Jethro at POP/ART

De Boerderij, Zoetermeer, 5 december 2009

14 Video Clips optreden Jethro at POP/ART

De Boerderij, Zoetermeer, 5 december 2009


4 december 2009

Foto's optreden Jethro voor Stadhuis Zoetermeer

2 Video Clips Optreden Jethro

Stadhuis Zoetermeer 4 december 2009


3 december 2009

Algemeen Dagblad / Haagsche Courant


3 december 2009

Postiljon


2 december 2009

Eigen Persbericht

Zoetermeerse Rockband Jethro voor de Spazio-UFO

(met v.l.n.r. Santi, Jethro, Ervee en Taco, zonder Sophie / Foto: L.Galle)

Wethouder: Jethro, kom van het dak af en rock legaal!

Natuurlijk kon stadspromotie-wethouder Patrick van Domburg het “Rooftop Concert” van de Zoetermeerse Rockband Jethro niet goedkeuren. Afgelopen zaterdag wist Jethro het winkelend publiek in het Stadshart te verrassen door op het dak onder de bekende Spazio-UFO een concert te geven. De stunt was bedoeld om het POP/ART Festival van 5 december in De Boerderij te promoten. POP/ART 2009 is een podium voor veelbelovend jong creatief talent uit Zoetermeer en omstreken. Zoals het “hoort” werd het dakconcert net als bij the Beatles in 1969 en U2 in 87 voortijdig beëindigd door de politie. Blijkbaar weet van Domburg de ludieke stunt wel in historisch perspectief te plaatsen. De wethouder heeft Jethro daarom uitgenodigd om vrijdagavond 4 december af te dalen naar het Stadhuisplein. Om vanaf daar het concert en de promotie van POP/ART 2009 voort te zetten. “Misdaad” loont, want Jethro start om 20:00.

Tekst: L.Galle


Algemeen Dagblad / Haagsche Courant 1/12/2009


Jethro_in_Stadshart_Postiljon_30-11-09

Zoetermeerse Rock (& Roll) Band Jethro

tijdens het "Rooftop" Concert 28 november 2009, Stadshart, Zoetermeer

Foto's

 

 

5 Video Clips

En toen belde de politie aan........


29 november 2009

Eigen Persbericht

Politie haalt Jethro van dat dak af

The Beatles begonnen ermee in 1969, U2 herhaalde het 18 jaar later en Peter Koelewijn zong erover. Het winkelend publiek in het Stadshart werd afgelopen zaterdag verrast door een onaangekondigde stunt van de Zoetermeerse Rockband Jethro. Op het dak onder de bekende Spazio-UFO barstte Jethro los met “Kom van dat dak af”, gevolgd door de eigen nummers It’s Good, Repeat all, Motorcycle Romance en Tutti Frutti. De stunt was bedoeld om het POP/ART Festival van 5 december in De Boerderij te promoten. POP/ART 2009 is een podium voor veelbelovend jong creatief talent uit Zoetermeer en omstreken. Nadat het publiek ontdekt had, waar de muur van geluid vandaan kwam, bleef het geamuseerd staan genieten. Maar ook “de sterke arm” bleek spoedig gealarmeerd. Bob Dylan zong “Times they are a-changing”, maar sommige dingen veranderen niet. Zoals het “hoort” werd het Jethro Rooftop Concert net als bij the Beatles in Londen en U2 in Los Angeles beëindigd door de politie in Zoetermeer.

Tekst: L.Galle

Foto: L.Galle


Postiljon_PR_Popart_26-11-09


Videoclip Hope & Change

De song is geschreven door m'n vriendin Susanne Nehring.

In de clip ben ik zelf ook te zien!

In de videoclip danst Eva, mijn dochter!


Foto's optreden Rockband Jethro

Packstock festival 2008 in de Boederderij, Zoetermeer.


Thérèse’s Beweegstudio

Thereses_Beweegstudio_Uitmarkt_2008

Op de Zoetermeerse Uitmarkt was al een voorproefje te zien van Thérèse’s Beweegstudio. Op het podium stonden de dames op het ritme van rock en roll muziek hun oefeningen te doen. Deze demonstratie deed het toekijkende publiek niet stilstaan. Menigeen stond mee te deinen en werd enthousiast bij het zien ervan. In de Beweegstudio worden groepslessen gegeven door Thérèse Barendse. Thérèse is een ervaren sportinstructrice in aerobics, spinning, pilates en fit+lessen. De lessen in Thérèse’s Beweegstudio duren een uur en worden gegeven in een ongedwongen sfeer. Omdat er in kleine groepen les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. Dit wordt door de deelnemers zeer op prijs gesteld. Er wordt rekening gehouden met de fysieke gesteldheid van de deelnemers. De bedoeling is om op een ontspannen en vooral gezellige manier te bewegen op muziek. De les start met een warming-up en daarna volgt er een conditioneel gedeelte. Er zijn spierversterkende oefeningen en specifieke aandacht voor de bekkenbodem spieren. Indirect wordt er gewerkt aan de balans, ademhaling en het verbeteren van de houding. Wanneer het weer het toelaat trekt Thérèse met de deelnemers de buitenlucht in en worden er buitenlessen ingepland. De deelnemers maken tijdens de oefeningen gebruik verschillende attributen zoals gewichtjes, ballen en dynabands. Na afloop van de les bestaat de mogelijkheid om gezellig een kopje koffie te drinken en even na te kletsen. De eerste les is gratis. Thérèse’s Beweegstudio is gevestigd in The Dance Studio Ricardo Sibelo aan de Zegwaartseweg 46 a in Zoetermeer. Voor meer informatie: beweegstudio@live.nl.  

Foto/PR: L.Galle


Reactie op ingezonden artikel in Libelle nummer 29

Reactie-Libelle_29


Postiljon 14-6-2007

Informatieavond Healing

Streekblad 13 juni 2007

Demonstratie van Healing

Informatieavond Healing in The Dance Studio Ricardo Sibelo

Op vrijdag 15 juni as kunt u deelnemen aan een demonstratie “Healing”. Uitleg en informatie wordt gegeven door mevrouw Rashieda Baldewsing. Op paranormaal gebied verzorgt Rashieda verschillende workshops. Zij is officieel Reiki-master, paragnost, counsellor en medium. Tevens geeft zij meditatie lessen. Wanneer u geïnteresseerd bent en u wilt van dichtbij meemaken wat “Healing” precies inhoudt dan bent u van harte welkom. U wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen. De entreekosten bedragen 5,- euro per persoon. De zaal is geopend om 20:00 uur. De presentatie start om 20:30 uur en zal om 22:00 uur afgelopen zijn. Hierna is er gelegenheid om na te praten en van gedachten te wisselen tijdens het nuttigen van een drankje aan de bar. De avond vindt plaats in The Dance Studio Ricardo Sibelo aan de Zegwaartseweg 46 a, Zoetermeer, 079-3431700.


Mijn verhaaltje is geplaatst in Libelle nummer 18!

www.libelle.nl

Voor reacties, zie:

www.libelle.nl/mijnlibelle/forums/

Is er dan helemaal niets over haar te zeggen?

Libelle-18-Linda-GalleLibelle-18

65 jaar in 3 x 4 minuten

Laatst was ik op een crematie van de vriendin van mijn moeder die na een kort ziekbed was overleden. Mijn moeder, zus en ik gingen naar de plechtigheid. Een hoop verdriet kwam bij me naar boven toen ik het terrein bij het crematorium betrad. Mijn vader en nog meer dierbaren waren haar de laatste jaren voorgegaan. We waren iets te vroeg voor de ceremonie en we liepen naar de plaats waar we mijn vader een paar jaar geleden “uitgestrooid” hadden. Op het strooiveld stonden drie bomen in een groepje bij elkaar. In een boom was bovenin een vogelhuisje gespijkerd. De drie bomen vonden we in die tijd toepasselijk. We bleven namelijk met zijn drieën achter. De drie reuzen van bomen stelden ons als de achterblijvers voor, dicht bij elkaar om elkaar kracht te geven. Het vogelhuisje stelde de warmte en veiligheid voor en het nieuwe leven dat er uit voortkwam. De crematie van de overleden vriendin, zou naar mijn verwachting ook zo symbolisch kunnen zijn. Deze plechtigheid verliep anders. Er kwamen een dertigtal mensen. Voordat de herdenking begon, kwam de medewerkster vragen of er iemand wilde spreken tijdens het afscheid. Er was niets voorbereid. Ik was verbaasd over het feit dat geen van de aanwezigen iets over de overledene te zeggen had. De vrouw had bijna vijfenzestig jaar op aarde rondgelopen en niemand die iets over haar kon vertellen? Is er dan niets  te melden over deze vrouw, die haar man op veel te jonge leeftijd heeft verloren en twee kinderen heeft gebaard? Heb je dan voor niets geleefd? Ben je onzichtbaar geweest? Ik vond het zo erg dat ik al bijna begon te huilen. We gingen de zaal in. De kist stond klaar en er lagen bloemen en boeketten omheen. Aan weerszijden van de kist stonden twee grote kaarsen. Toen de mensen een plekje gevonden hadden begon de muziek. Neil Diamond zong een verdrietig lied. Het herinnerde me aan de begrafenis van haar echtgenoot die achttien jaar eerder overleden was. Zielig, de stem zorgde voor een dikke strot en de tranen kwamen snel. Na vier minuten vertelde de medewerkster van het crematorium dat we met muziek afscheid namen.  Er volgden weer vier minuten en het volgende lied van Neil Diamond vulde de ruimte. Bij het laatste lied liepen we in defilé om de kist en werd het laatste lied gezongen. Nadat iedereen om de kist heen gelopen was en de zaal had verlaten volgden koffie en broodjes. Ik was ontdaan en verbaasd; vijfenzestig jaar in drie keer vier minuten. Dat was je leven.

Linda Galle


Expositie tuinvereniging trekt veel bezoekers

Postiljon weekend 21 april 2007

expositie-tuinvereniging-postiljon-2007


Expositie tuinvereniging Seghwaert trekt veel bezoekers

Expositie-foto-C.Michel-2007

Afgelopen weekend werd in het verenigingsgebouw van tuinvereniging Seghwaert aan de Edisonstraat 200, een expositie gehouden. De expositie bestond uit gemaakt werk dat op donderdagochtend door creatieve tuinbezitters gemaakt wordt. Iedere donderdagochtend komt deze club mensen bijeen om gezellig aan hun hobby te werken. Er zijn o.a. speksteenbewerkers, kaartenmakers, schilders, pottenbakkers, handwerkers en mensen die van fotograferen hun hobby hebben gemaakt. Gedurende de dag werd een diashow getoond met foto’s van bloemen en insecten die dit jaar gemaakt zijn op het tuincomplex. Onder het genot van een kopje koffie met cake kon het gemaakte werk bekeken worden. De expositie trok zoveel bezoekers dat er volgend jaar een vervolg op komt.

PR/L.Galle


Willeke's Jubileumconcert

14 maart 2007 in het World Forum Theater.

Linda_en_Willeke_Alberti_maart_2007


Postiljon Weekend 3 maart 2007

Fit+Senior in dansstudio

Fit_plus_Senior_in_dansstudio


19 februari 2007

Naar de locale pers:

 

Thérese Barendse gestart met “Fit+ Senior”

in The Dance Studio Ricardo Sibelo

Thérese Barendse is deze maand gestart met een sportief initiatief voor ouderen die weer gezond willen bewegen. De Fit+ Senior les bestaat uit oefeningen op muziek voor het verhogen van de conditie en voor spierversterking. Fit+ Senior is speciaal afgestemd op de doelgroep 50-plus. Er wordt speciaal rekening gehouden met de fysieke gesteldheid van de deelnemers. Op een ontspannen en vooral gezellige manier wordt er bewogen op muziek. Een les is opgebouwd uit een warming-up en wordt gevolgd door een conditiegedeelte. Na de inspanning volgt de cooling-down. Er wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen. Na afloop bestaat de mogelijkheid om in ontspannen sfeer aan de bar na te praten en een drankje te nemen. Aan een proefles is gratis deel te nemen. Fit+ wordt elke maandagochtend tussen 10:00 en 11:00 gegeven in The Dance Studio Ricardo Sibelo aan de Zegwaartseweg 46a, Zoetermeer.  Voor meer informatie: Thérese Barendse, Beweegstudio Fit+ Senior, 06-54357062 of email: fitplussenior@live.nl

Foto/PR: L.Galle

Fitplussenior-Therese-Barendse-2007


16 december 2006

Cats

World Forum Theater, Den Haag

Cats_entree_2006

Cats_met_Kat_2006

Linda_en_Deutromium_Cats_2006

Deuteromium werd gespeeld door Marco Bakker. Marco signeert mijn programmaboekje.


7 december 2006

Oude Luxor Theater, Rotterdam

Petra Berger signeert haar nieuwste CD "Here and now" na schitterend optreden in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. En....Linda was erbij!

Linda_en__Petra_Berger_2006_Groot


Hot Stuff in Estupendo met de

The Stolling Rones

17 november 2006

Afgelopen weekend heeft de coverband The Stolling Rones de bezoekers terug in de tijd meegenomen. The Stolling Rones is de Stones tributeband van dit moment. De band is opgericht in de jaren 90, gaat voor het pure geluid en zet een perfecte Stones imitatie neer, zowel instrumentaal als vocaal. The Stolling Rones zijn live te vinden op alle Stonesfeesten in Nederland,  Europa en de USA. De fans die in hun jongere jaren de concerten van The Stones bijgewoond hebben, konden in Discotheek Estupendo Plaza wel heel dicht bij hun helden komen. Pal voor het podium werd als vanouds gerocked en konden vergeten danspasjes weer opgepoetst worden. Leadzanger Pat zette een perfecte Mick Jagger neer, evenals  Marcel Pronk (Keith Richards), Paul Lagrouw (Ron Wood), Ron (Bill Wymann), Ben (Charlie Watts) en Jeroen Dikkers (Ian Stewart) op de Honkey Tonk piano. Gedurende een dikke twee uur kwamen alle bekende hits voorbij zoals: Honkey tonk women, Angie, Get off of my cloud, Gimmie shelter, Hot stuff, It’s all over now, Brown sugar, Live with me, Start me up, Respectable, Sympathy for the devil, Ruby thuesday, Time is on my side, Under my thumb, You can’t always get what you want en Waiting on a friend. De avond werd knallend afgesloten met natuurlijk: Satisfaction.

PR & Foto L. Galle

Estupedo-optreden-Stolling-Rones

http://www.zoetermeerinbeeld.nl

Zoetermeer-in-beeld-Stolling-Rones


Locale pers

5-5-2006

Daniël Sahuleka “Colorfool” in Camuz

Daniël Sahuleka, zanger van Indisch-Molukse afkomst, gaf een bevrijdingsconcert in Theater Camuz, Leidschendam. In 1977 startte Sahuleka met zijn eerste composities. In de eindjaren ‘70 en ‘80 raakte Sahuleka bekend bij een breed publiek in Nederland, Europa, Azië en vooral in zijn geboorteland Indonesië met nummers als “You make my world so colourful”, “Long Distance Highway” en "Wake up". Sahuleka viert zijn 30-jarige artiestenjubileum met een serie akoestische concerten in kleine sfeervolle theaters. Op deze bevrijdingsavond werden bekende en minder bekende ballades gebracht, met name van zijn laatste album “Colorfool”. Een album gebaseerd op zang en akoestische gitaar opgenomen op verzoek van zijn fans. De harmonische en liefdevolle teksten zijn afwisselend in het Engels, het Bahasa Indonesia en in de taal van de Molukse eilanden. Als toegift werden de nummers “Judy” en “Long Distance Highway” gebracht. Het was een geslaagde avond waarin het publiek werd meegesleept in de Funky songs en Jazzy composities. Het publiek genoot hoorbaar en Sahuleka maakte de avond voor de luisteraars aangenaam “colorfool”.

Tekst & Foto: L.Galle

Daniel-Sahuleka-1

Daniel-Sahuleka-Linda

Handtekening op de nieuwste CD!


Publicaties over Rockband Medusa

Postiljon 27-10-2005

Rockband Medusa treedt op in Podiumcafé "de Boerderij", Zoetermeer. Susanne, de zangeres van de band, is een vriendin van mij.

 Publicatie Rockband Medusa

Rockband Medusa in de Boerderij 2005


Postiljon 11-10-2005

Aankondiging optreden Medusa.

Publicatie Rockband Medusa